gymnastiek

Groepen 1 en 2:

Bij de groepen 1 en 2 staat vrijwel iedere dag bewegingsonderwijs op het programma. Bij mooi weer betekent dit zoveel mogelijk naar buiten, bij minder fraai weer naar het speellokaal. Kleuters gymmen minimaal één keer per week in hun ondergoed in het speellokaal. Hierbij zijn gymnastiekschoenen (liefst zonder veters) verplicht. De gymschoenen blijven in een tasje op school.

Groepen 3 t/m 8:

Als algemene regel: tijdens de gymnastieklessen wordt gymnastiekkleding gedragen. Dit houdt in:

Meisjes : turnpakje, of shirt/broekje

Jongens : sportbroekje en shirt

Gymnastiekschoenen zijn verplicht, mede ter voorkoming van voetwratten e.d. Er mogen in de zaal echter geen gymschoenen worden gedragen met zwarte zolen!!

Gymtijden op maandag:

De genoemde tijden zijn de begin- en de eindtijd van de lessen. Daarvoor en daarna is er tijd nodig voor het omkleden.

08.15 u. - 09.00 u.: groep 7  (leerlingen starten bij de sporthal De Drie Maenen en zijn om 08.15 u. omgekleed)

09.00 u. - 09.45 u.: groep 8

10.15 u. - 11.00 u.: groep 6

11.00 u. - 11.45 u.: groep 5  (leerlingen gaan vanaf de sporthal naar huis om te lunchen en de leerlingen die overblijven, gaan onder begeleiding naar school)