groep 8

Welkom op de groepspagina van groep 8!

Groep 8 is altijd een spannend jaar. Jullie zijn de grootsten en oudsten van de hele school. En we krijgen allerlei verantwoordelijke taken zoals schoolmelk rondbrengen, fruit uitdelen, containers op tijd buiten zetten en de was in de klassen ophalen.

Het is een leerjaar waarin we ons voorbereiden op de "Middelbare". Waar ga jij straks naar toe? Het is een jaar van hard werken en toetsen, van doelen willen bereiken én halen.

Maar in dit jaar gebeurt er ook veel leuks. Zo gaan jullie o.a. je EHBO-diploma halen, gaan we debatteren, filosoferen en naar Den Haag.We gaan op visite bij middelbare scholen en we hebben de MUSICAL!!!

Wat we allemaal leren? Klik voor meer info op: vakinhoudelijke informatie , informatie Kanjerles, en huiswerkbeleid

Dit zijn wij...