Groot succes schoolreis Avifauna foto's deel 1

Maandag 16 september zijn we met groep 1, 2, en 3 naar het vogelpark 'Avifauna' geweest. Na een mooie busreis regende het nog 2 minuutjes toen we aankwamen. Daarna heeft het niet meer geregend totdat we weer in de bus zaten op de terugweg. In het park zijn we in verschillende groepjes de dieren gaan bekijken en hebben ook veel dieren gezien die gevoerd werden. Sommige kinderen durfden zelfs tussen de pelikanen te staan. Ook de grote speeltuin was een groot succes. Alle kinderen die mee zijn geweest hebben het erg naar hun zin gehad is iedereen weer veilig en wel terug in Ouderkerk gekomen. Ouders die geholpen hebben, bedankt! Geniet van de foto's op de site en alle kinderen die geweest zijn krijgen nog een gratis terugkomkaartje van 'Avifauna'.