Koningsspelen groep 1/2

Vrijdag 26 april doet groep 1/2(inclusief groep 1) ook mee aan de koningsspelen. We verwachten de kinderen normale tijd op school in rood, wit, blauw en oranje kleren om eerst te ontbijten met de klas en daarna te sporten in die kleding. Er hoeft geen pauzehapje meegebracht te worden want daar zorgt school voor. Om 12.10 staan alle groepen buiten om het Wilhelmus te zingen en om 12.15 mogen de kinderen mee naar huis en hebben ze vakantie! Wij zoeken nog 2 of 3 ouders die van 8.15 tot ongeveer 8.30 de sportspellen voor de kleuters op het plein willen klaarzetten. Er hangt een briefje bij de deur om u op te geven. Alvast een hele fijne meivakantie en wij hopen hele leuke, gezonde en gezellige koningsspelen te hebben.