Feest 750 jaar Ouderkerk Spiritterrein donderdag 17 oktober

Beste ouders/ verzorgers,

Het is feest in Ouderkerk! Het dorp bestaat 750 jaar. In de maand oktober wordt dat op allerlei manieren gevierd in het dorp. Voor de basisschoolleerlingen wordt donderdag 17 oktober een uniek feest georganiseerd waarbij de Koningin Wilhelminaschool, De Schakel en Koningin Julianaschool de handen ineen slaan om de kinderen een onvergetelijke dag te bezorgen.

Op het Spirit-terrein wordt er op 4 velden gespeeld door alle groepen.

De kinderen van de verschillende scholen verzamelen zich om 8.30 rondom het Spirit-terrein. Wilt u uw kind eerst naar school brengen op de normale tijd?! We willen om 8.15 naar het voetbalveld gaan lopen met de hele klas. Om 8.45 uur zal de burgemeester een toespraakje houden en om 9.00 uur zal hij het startschot geven. De kinderen krijgen van de scholen gedurende de dag wat te drinken, een koek en een stukje fruit. De bovenbouwkinderen ( gr. 5 t/m 8) nemen zelf een lunchpakket mee.

De groepen 1 t/m 4 blijven op het Spiritterrein en doen daar allerlei spelletjes. Om 12.00 uur is voor hen het feest afgelopen en we verzoeken u vriendelijk de kinderen bij het Spiritterrein op te komen halen. De groepen 5 t/m 8 lunchen op het terrein en gaan door tot 14.00 uur. Zij hebben ook een activiteit buiten het terrein (in “De Drie Maenen” of een fotospeurtocht)